Compliment voor Cardia

Cardia geeft Rijswijkse werkzoekenden een kans

De SROI-regeling biedt werkgevers de kans om sociaal te ondernemen. Eén van die werkgevers is ouderenzorgorganisatie Cardia. Zij hebben vele gemotiveerde Rijswijkse kandidaten een nieuwe kans gegeven op de arbeidsmarkt. Dat verdient een compliment! Accountmanager Tarlan Zargaran reikte het compliment aan Cardia uit.

Iedere Rijswijker die kan werken, moet de kans krijgen op een baan. Daarom zet Rijswijk in op SROI: Social Return on Investment. De gemeente verstrekt jaarlijks veel opdrachten aan bedrijven. Bij aanbestedingen boven een bepaald bedrag wordt de SROI-regeling als contractvoorwaarde opgenomen, met als doel extra werk(ervarings)plaatsen te creëren voor mensen met grote(re) een afstand tot de arbeidsmarkt.

Cardia, bij wie sociaal ondernemen hoog in het vaandel staat, heeft een aanzienlijke bijdrage geleverd om Rijswijkse werkzoekenden aan het werk te helpen. Met maatwerk en scholing konden kandidaten aan de slag in een voor hun passende functie. Cardia heeft zich maximaal ingezet om deze kandidaten te laten slagen in hun nieuwe baan. 

WSP dankt Cardia voor de goede samenwerking en hoopt dat nog meer Rijswijkse werkzoekenden een kans zullen krijgen.

Deel deze pagina:
Facebook Twitter LinkedIn

De partners en werkgevers waarmee we samenwerken