Christianne Helder - Accountmanager

Meer over Christianne...

Het hebben van een fijne baan is heel belangrijk. Ik ben ervan overtuigd dat werken niet alleen financieel, maar zeker ook mentaal verrijkt. Het is namelijk ontzettend waardevol als je collega’s tevreden zijn over je werk en blij zijn dat je er weer bent.

Ik krijg zelf ontzettend veel energie als ik werkzoekenden kan bemiddelen naar een werkplek waar zij goed tot hun recht komen en in hun eigen kracht staan. Oprechte interesse in mensen is in mijn ogen hierbij het belangrijkst. Zowel in het contact met werkzoekenden, maar zeker ook met werkgevers. Niet alleen de functie moet namelijk bij iemand passen; een passende bedrijfscultuur is minstens zo belangrijk. Daarom streef ik ernaar om bedrijven goed te leren kennen, zodat ik nog beter kan meedenken en ondersteunen.

Mijn grootste succes:
Solliciteren is een vak op zich. Je wordt gedwongen over jezelf na te denken en je kwetsbaar op te stellen. Regelmatig kom ik dan ook mensen tegen die het sollicitatieproces spannend vinden. Ze hebben soms niet genoeg vertrouwen in zichzelf en denken het niet te kunnen. Ik laat ze dan voelen dat we samen sterk staan. Bovendien is een goede voorbereiding goud waard. Wanneer iemand mij vervolgens belt en aangeeft een goed gesprek te hebben gehad, maakt dit mij trots en blij. Werkgevers en werkzoekenden hebben elkaar nodig en ik help ze graag om elkaar te vinden.

De partners en werkgevers waarmee we samenwerken