BBR en WSP Rijswijk sluiten zich aan bij Werkwaardig

BBR en WSP Rijswijk sluiten zich aan bij Werkwaardig

Ondertekening samenwerking WSP Rijswijk, BBR en Werkwaardig!

“MVO gaat over postcodegebieden heen”

BBR, de belangenvereniging van Rijswijkse werkgevers, en WSP Rijswijk hebben zich officieel aangesloten bij Werkwaardig. Bij dit MVO-platform kunnen nu ook Rijswijkse werkgevers maatschappelijk verantwoord ondernemen in praktijk te brengen. Ook kan WSP Rijswijk bij Werkwaardig kandidaten onder de aandacht brengen. ”Het matchen van kandidaten en werkgevers gaat over postcodegebieden heen", aldus verwoordde manager WSP Rijswijk Theo den Hertog de samenwerking.

Bij Werkwaardig slaan werkgevers en overheid de handen ineen om kandidaten met enige afstand tot de arbeidsmarkt een passende werkplek te bieden. Veel netwerken dus, maar dan wel op een aansprekende manier. De culinaire roadtrip die woensdag werd afgesloten bij restaurant De Centrale in Delft is daar een mooi voorbeeld van: kandidaten die graag in de horeca willen werken, deden samen met werkgevers uit die branche en belangenbehartigers zoals het WerkgeversServicepunt, een tour langs mogelijke werkgevers. En met succes: verschillende kandidaten hebben er een werkplek aan over gehouden.

De komende tijd gaan BBR, WSP Rijswijk en Werkwaardig samen bekijken hoe de Rijswijkse deelname concreet en succesvol ingevuld kan worden.

https://www.werkwaardig.nu/

Deel deze pagina:
Facebook Twitter LinkedIn

De partners en werkgevers waarmee we samenwerken