Vind personeel

Vind personeel

Op zoek naar een geschikte kandidaat voor uw vacature? WSP Rijswijk helpt u om goed personeel te vinden; getrainde en gemotiveerde mensen van elk niveau, van elke leeftijd en binnen elke branche, die bij uw onderneming en bedrijfscultuur passen. 

We hebben een goed beeld van de werkzoekenden in de regio. Onze consulenten kennen de kwaliteiten van onze kandidaten goed en weten we hoe we ze het beste kunnen voorbereiden op hun nieuwe functie. 

Onze professionele bemiddeling ontzorgt u volledig – én is kosteloos.

Werving en selectie

Zodra wij weten wat uw vacature inhoudt, gaan we gericht op zoek naar kandidaten met de juiste kennis en vaardigheden. We letten er op dat de geselecteerde kandidaten passen in het team waarin ze aan de slag mogen.

We kunnen u goed helpen als u een functie beschikbaar wilt stellen voor iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt of met een arbeidsbeperking. Deze kandidaten zijn hard op zoek naar een werkgever die hun sociale hart wil laten spreken. Voor die kandidaten gelden vaak goede regelingen om u inhoudelijk en financieel te steunen bij deze stap.

Zie verder: creëer een baan voor iemand met een arbeidsbeperking

Sectorspecialisten

Wij hebben ervaring met veel sectoren.​ Iedere bedrijfstak stelt zo zijn eigen eisen aan personeel. Onze sectorspecialisten kennen die omstandigheden en de ontwikkelingen goed en gaan graag met u in gesprek. Zo kunnen zij uw personeelsvraag in kaart brengen en vertalen naar een concrete afspraak.
We kunnen bijvoorbeeld ook zgn. speedmeets en werk naar werk-arrangementen organiseren.

Kansrijke sectoren
Op dit moment krijgen in arbeidsmarktregio Haaglanden de sectoren Bouw & Techniek, Transport, Logistiek & Groothandel, Overheid & Onderwijs, Zorg, Welzijn & Schoonmaak extra aandacht omdat zij veel kansen bieden aan werkzoekenden.

Regionale samenwerking

WSP Rijswijk werkt samen met WSP Haaglanden, een samenwerkingsverband tussen vijf gemeenten, Den Haag, Delft, Midden-Delfland, Rijswijk en Westland, en UWV. Door onze samenwerking beschikken wij over een groot bestand met potentiële werknemers die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

Weten wat WSP Rijswijk voor u kan doen?

Ga eens in gesprek met een van onze accountmanagers. 

De partners en werkgevers waarmee we samenwerken