Ervaringen met WSP

"Ga in gesprek en kijk wat mogelijk is. Alles kan, als je maar wilt!"

Ron Staallekker was vroeger dakloos. Bij het Straat Consulaat Den Haag werd hij geholpen. Eerst met een slaapplek en een luisterend oor. Later via vrijwilligerswerk aan een betaalde baan als projectleider cliëntondersteuning. In deze functie bij het Straatconsulaat voelt hij zich als een vis in het water.

Ron Staallekker - Straat Consulaat Den Haag

Lees volledig interview

"We kijken naar wat echt bij de kandidaat past"

Klantencontactcentrum Webhelp biedt een fijne werkplek met een goede sfeer. Webhelp zoekt regelmatig nieuwe medewerkers. Inmiddels hebben verschillende kandidaten na speedmeets vanuit het WSP Rijswijk hier een nieuwe kans gekregen.  

Lorenzo Wareman - Webhelp

Lees volledig interview

"Ik heb hier echt mijn talenten ontdekt"

Peter Scholten, 21 jaar, werkt sinds november 2016 in de keuken bij restaurant Made in Italy. “Ik maak salades, soepen, lunches en doe de voorbereidingen voor de avondploeg. Ik heb het hier erg naar mijn zin, kan én doe steeds meer. Zo had ik bijvoorbeeld nog nooit uiensoep gemaakt, maar ik heb uiteindelijk een heerlijke soep bereid. En gelijk voor 68 personen, hè!”

Peter Scholten - Made in Italy

Lees volledig interview

"Steeds als ik personeel nodig heb, kan ik op het WSP rekenen"

De samenwerking met het WSP Rijswijk loopt vanaf het begin al prima. Ik had mijn vraag nog maar net gesteld, toen ze al een kennismaking hadden geregeld op het WSP met mogelijke kandidaten (speedmeet). Ik ben erg tevreden over de kandidaten die het WSP Rijswijk mij altijd aandraagt. Maar ook over de service die het WSP levert.

C. Ciftci - Made in Italy

Lees volledig interview

"Vier dagen werken en één dag naar school"

Ik doe elke dag wat anders.” Lachend voegt hij daaraan toe: “En door dit werk hoef ik niet naar de sportschool.”

Ivo Huijsing - Firma ter Horst

Lees volledig interview

"Het belangrijkste is dat iemand echt wil"

Ik plaats bijna elke week een personeelsadvertentie en daar krijg ik niemand op. Dan bel ik mijn contactpersoon bij het WSP Rijswijk en die stuurt gelijk een paar cv’s op.

Richard Ter Horst - Firma ter Horst

Lees volledig interview

"Tegen de snelheid waarmee het WSP te werk gaat, kan geen uitzendbureau op"

Wij willen met onze school een zekere kwaliteit uitstralen. En dat begint al aan de telefoon. Het hele intakeproces van nieuwe leerlingen is daarnaast behoorlijk ingewikkeld. Dat vraagt iets van een medewerker. We zochten dus iemand die net dat beetje meer kon leveren.

Peter Janssen - Bs Kronenburgh

Lees volledig interview

"Ik dacht, dit is mijn baan!"

Ik wilde dolgraag aan de slag, maar kreeg vooral vacatures voor administratief medewerker. Daar had ik geen ervaring in. Toen kwam Sander tijdens de meet & greet met de vacature bij basisschool Kronenburgh, ook administratief medewerker.”

Hella Leeflang - Bs Kronenburgh

Lees volledig interview

Uw referentie ook op de website van WSP Rijswijk?

Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden.

De partners en werkgevers waarmee we samenwerken