Doe mee aan het onderzoek onder zelfstandigen zonder personeel (zzp’ers)

Deel deze pagina:
Facebook Twitter LinkedIn

Doe mee aan het onderzoek onder zelfstandigen zonder personeel (zzp’ers)

Vul in: onderzoek onder zelfstandigen zonder personeel (zzp’ers)

Na de toespraak van 14 december moet helaas een deel van de ondernemers hun werkzaamheden stilleggen/aanpassen aan de corona maatregelen.

De kans is reëel dat na de tijdelijke overbruggingsregeling Tozo 2 niet alle ondernemers in staat zijn om hun ondernemerschap (volledig) uit te oefenen. Hiervoor biedt het derde (en vierde) steun- en herstelpakket voor banen en economie meerdere mogelijkheden.

Het onderzoek
De arbeidsmarktregio Haaglanden is benieuwd hoe het u is vergaan. Het gaat het nu met u en wat verwacht u van de toekomst? De belangrijkste vraag is; wat helpt u om (weer) in uw eigen inkomen te kunnen voorzien? Met uw input kunnen wij beter bepalen wat nodig is om zelfstandig ondernemers op persoonlijk en/of zakelijk vlak te helpen bij het vormgeven van hun (nieuwe) toekomst.

De vragenlijst kan geheel anoniem worden ingevuld. Het invullen kost ongeveer 5 minuten. Aan het einde van de enquête is er een open invulveld voor uw opmerkingen en suggesties. Bent u zelf geen zzp'er, maar kent u wel mensen die zzp'er zijn? We hopen dat u deze enquête onder de aandacht bij hen. 

De partners en werkgevers waarmee we samenwerken