Lancering coronacampagne #HaaglandenWerktVoorJou

Lancering coronacampagne #HaaglandenWerktVoorJou

Op 19 mei 2020 is de nieuwe website van WerkgeversServicepunt Haaglanden live gegaan. Het samenwerkingsverband van UWV en de verschillende WSP’s in de regio Haaglanden is een aanspreekpunt en verbindend platform voor werkgevers in de regio, ook in deze coronaperiode. In navolging op Nederland Werkt Door start WSP Haaglanden op 19 mei bovendien de campagne #HaaglandenWerktVoorJou om werkgevers in de regio een helpende hand te bieden.

De nieuwe website van WSP Haaglanden www.wsphaaglanden.nl linkt de werkgever door naar de bestaande financiële en anderszins ondersteunende regelingen die bij zijn of haar situatie passen. Voor vragen kan de werkgever contact opnemen met het lokale WerkgeversServicepunt.  

WSP Haaglanden is er voor iedereen

Omdat de coronaperiode voor iedereen lastig en stressvol is, beperkt WSP Haaglanden zich op de nieuwe website niet tot informatie over coronamaatregelen voor werkgevers. Ook zzp’ers met minder werk en werknemers op zoek naar werk worden ruimschoots geïnformeerd over de opties die ze verder kunnen helpen.

Inclusief werkgeverschap

De lokale WSP´s in de regio zijn er om werkgevers te stimuleren om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te geven en ze te helpen bij het vinden van zo’n kandidaat. Als samenwerkingsverband tussen deze WSP´s en UWV is er op de nieuwe website van WSP Haaglanden een duidelijk overzicht te vinden van de regelingen en subsidies die hiervoor beschikbaar zijn.

Perspectief op Werk

In het nieuwe programma Perspectief op Werk werkt WSP Haaglanden samen met VNO-NCW West, ROC Mondriaan, UWV, MKB Nederland Den Haag en de gemeenten Rijswijk, Midden-Delfland, Delft, Den Haag en Westland.

Deel deze pagina:
Facebook Twitter LinkedIn

De partners en werkgevers waarmee we samenwerken