Nieuwe (jongste) LSA-partner: welkom Ampliar!

Nieuwe (jongste) LSA-partner: welkom Ampliar!

Nog maar een week geleden klonk het startschot van onze LSA-campagne en de eerste nieuwe partner is nu al binnen! Gisteren tekende Ampliar het Lokaal Sociaal Akkoord Rijswijk; een feestelijk moment!

Ampliar is een uitzendbureau met een sociaal hart. Al 20 jaar geeft het bedrijf werkzoekenden een steuntje in de rug bij het vinden van een betaalde baan. Sinds begin 2019 werken Ampliar en WSP Rijswijk al samen om meer werkgelegenheid in Rijswijk te creëren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ondersteuning bij Social Return-projecten in de bouw, zorg en technische sector.

‘Door niet uit te gaan van het cv, maar vooral naar de talenten van werkzoekenden te kijken, worden er meer kansen gecreëerd. Het WSP is ook goed op de hoogte van de kansen en eventuele aandachtspunten die belangrijk zijn in de bemiddeling’, zegt de enthousiaste Dyon Hellemons, regiomanager Ampliar Haaglanden.

Samen met Ampliar hebben we al veel bereikt in het terugdringen van de werkloosheid. Met de officiële ondertekening van het Lokaal Sociaal Akkoord zetten we samen de volgende stap. Samen zorgen we ervoor dat iedere Rijswijker de kans krijgt op een betaalde baan!

Word partner van het Lokaal Sociaal Akkoord!

Deel deze pagina:
Facebook Twitter LinkedIn

De partners en werkgevers waarmee we samenwerken