Op zoek naar een baan of opleiding? Kom naar de Kansenmarkt

Op zoek naar een baan of opleiding? Kom naar de Kansenmarkt

Op donderdag 4 oktober 2018 kunnen Rijswijkse werkzoekenden terecht op de ‘Kansenmarkt’ in WSP Rijswijk. Je kunt je hier presenteren en kennismaken met werkgevers, informatie krijgen over opleidingen en misschien wel je droombaan vinden!
De ‘Kansenmarkt’ is een eenvoudig concept waaraan niet alleen Rijswijkse werkzoekenden, maar ook opleiders en werkgevers gratis kunnen meedoen. De Kansenmarkt begint op 4 oktober om 13.00 uur en eindigt om 16.00 uur.

Je bent werkgever of opleider
Je kunt je als werkgever of opleider presenteren in verschillende stands en vertellen welke kansen jij te bieden hebt. En je kunt direct in contact komen met gemotiveerde werkzoekenden. Interesse of nog vragen over de Kansenmarkt? Stuur een mail naar [email protected] of neem telefonisch contact op met WSP Rijswijk van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur op 070 - 326 1977.

Je bent werkzoekend
Werkzoekenden krijgen de gelegenheid om zichzelf in een korte pitch te presenteren. Of je maakt direct kennis met een werkgever die jou die kans biedt op een baan. Wil je bijscholing of omscholing? Ook dan ben je op de Kansenmarkt op de juiste plek. Meld je snel aan per e-mail naar [email protected]. Vergeet in de mail niet je naam en contactgegevens te zetten en eventueel aanvullende informatie over opleiding en werkervaring. In verband met de beperkte ruimte in het WSP geldt een maximaal aantal bezoekers. Wees er dus snel bij, want vol = vol.

Deel deze pagina:
Facebook Twitter LinkedIn

De partners en werkgevers waarmee we samenwerken