Q-Linq, nieuwe partner Lokaal Sociaal Akkoord, helpt werkzoekenden aan baan

Q-Linq nieuwe partner Lokaal Sociaal Akkoord Rijswijk

Q-Linq, een Rijswijks bedrijf in de financiële sector en zakelijke dienstverlening, is de jongste partner van het Lokaal Sociaal Akkoord (LSA). Sinds begin 2019 hebben 15 deelnemers het traject succesvol afgerond met een betaalde baan, dankzij de samenwerking met Q-Linq. In het LSA trekken gemeente en BBR, de belangenbehartiger van Rijswijkse bedrijven, samen op om meer werkgelegenheid in Rijswijk te creëren. Dat doen ze vooral voor mensen die lastig een baan kunnen vinden. Het LSA heeft inmiddels meer dan 40 partners en heeft tot nu toe 365 betaalde banen opgeleverd.

Q-Linq draagt maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel. Samen met WSP Rijswijk leidt ze Rijswijkse werkzoekenden op tot klantcontactmedewerker in de zakelijke dienstverlening, een veelgevraagde functie op de arbeidsmarkt. Vervolgens bemiddelt Q-Linq de werkzoekenden naar een baan binnen haar netwerk.

“Door niet uit te gaan van het cv maar vooral naar de talenten te kijken van werkzoekenden worden er op maat gemaakte trajecten georganiseerd om die betaalde baan haalbaar te maken. En maatwerk werkt!” zo zeggen Resa de Zwart en Maurice Coenen, directieleden van Q-Linq.

Deel deze pagina:
Facebook Twitter LinkedIn

De partners en werkgevers waarmee we samenwerken