Rijswijkse werkgevers én kandidaten in zonnetje op dag van de 1000 voorbeelden

Donderdag 14 maart 2019 waren veel werkgevers aanwezig op het Dag-van-de-1000-voorbeelden-festival in Den Haag. Al die werkgevers leveren een bijdrage om 100.000 werkplekken te realiseren voor mensen met een arbeidsbeperking.

Na inspirerende toespraken van de commissaris van Opnaarde100.000 Aart van der Gaag en van de voorzitter van MKB Nederland Jacco Vonhof was het tijd om de werkgevers te bedanken voor hun inzet zodat we niemand in Nederland hoeven uitsluiten en iedereen uiteindelijk kan meedoen. Vanuit Rijswijk stonden Happy Tosti en Kringloop Rijswijk in het zonnetje omdat ook zij bereid zijn om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te bieden.

Ontspannen
Het programma van de dag was gevarieerd. Zo waren er in totaal 21 sprekers, 5 workshops, een BrancheLab, een FoodCourt, een GebarenBarista, MeetUps, live muziek en een MatchLift (een elevatorpitch, letterlijk in een lift), die bezoekers naar de SelfieRooftop bracht. En vooral veel werkgevers en kandidaten die op een ontspannen manier het gesprek met elkaar aangingen. Het was mooi om te zien hoe werkzoekenden en werkgevers elkaar wisten te vinden op deze dag. De acht aanwezige Rijswijkse kandidaten wisten zichzelf, ondanks de zenuwen, op een leuke manier te presenteren.

Volg goede voorbeeld
Wilt u volgend jaar ook aanwezig zijn op de Dag van de 1000 voorbeelden? Volg dan het goede voorbeeld van andere ondernemers in Rijswijk. We naderen de 50.000 banen. Daar kunt u ook aan meewerken!  Bel onze accountmanagers voor een afspraak. Zij komen graag bij u langs om te vertellen over de mogelijkheden.

Meer informatie vindt u op opnaarde100000.nl.

Deel deze pagina:
Facebook Twitter LinkedIn

De partners en werkgevers waarmee we samenwerken