Samenwerking tussen BBR en WSP werpt vruchten af!

Samenwerking tussen BBR en WSP werpt vruchten af!

WSP Rijswijk heeft in samenwerking met de Belangenvereniging Bedrijven Rijswijk (BBR) een succesvolle match tot stand gebracht tussen een werkgever en een kandidaat-werknemer. Secretaris Remco Zijlstra van de BBR maakte het WSP Rijswijk attent op drie vacatures bij de firma Thekobur bv. Het WSP kwam direct in actie. Dat leidde heel snel tot een arbeidsovereenkomst tussen Thekobur en een door het WSP voorgestelde kandidaat.

Technisch- Handels- En Konstruktie Bureau bv, bedrijfsnaam THEKOBUR bv bestaat sinds 1 januari 1975 en produceert kwalitatief hoogwaardige paneelbouwsystemen voor de utiliteit en industrie. Na een zeer prettige kennismaking met directeur Paul Toussaint van Thekobur bv ging accountmanager Raymond Brandt van het WSP direct op zoek naar geschikte kandidaten. Half mei kon hij Mozafar, een gemotiveerde jongeman, voorstellen. Nog geen week later kon Mozafar bij Thekobur bv starten. Eerst nog via een proefplaatsing zodat beide partijen elkaar beter konden leren kennen.

Arbeidscontract
De samenwerking in deze proefplaatsingsperiode ging zo goed dat Thekobur B.V. en Mozafar op 19 juni jl. een arbeidscontract voor zes maanden hebben ondertekend. Zowel werkgever als werknemer hebben de intentie uitgesproken om langdurig met elkaar te gaan samen werken. Ook hebben zij al serieus gesproken over mogelijkheden voor Mozafar om een opleiding te volgen en zijn rijbewijs te halen.

Trots
Het WSP Rijswijk wenst Mozafar heel veel succes bij Thekobur. We zijn trots! Op onze kandidaat Mozafar, op de goede samenwerking met de BBR en op het feit dat we weer een nieuwe werkgever aan ons netwerk mogen toevoegen!

Deel deze pagina:
Facebook Twitter LinkedIn

De partners en werkgevers waarmee we samenwerken