Succesverhaal Sabah

Succesverhaal Sabah

Het Werkgevers Servicepunt Rijswijk (WSP) brengt Rijswijkse werkzoekenden en werkgevers met elkaar in contact. Hier vloeien vaak mooie verhalen uit voort. Zoals het verhaal van Sabah. Hij zat namelijk al enige tijd zonder baan en kon niet wachten om weer aan de slag te gaan. Sabah heeft dan ook zelf contact opgenomen met het WSP. Samen hebben wij alles uit de kast getrokken om snel een nieuwe baan te vinden die bij hem past. En met succes!

Sabah: een goedlachse man die gemotiveerd is om aan het werk te gaan

Sabah werkt nu namelijk met veel plezier als koffiemachine operator. Via GreenFox Social Return B.V. werkt hij bij verschillende opdrachtgevers in Den Haag. Zo zorgt hij bijvoorbeeld bij Nationale Nederlanden en Deloitte voor gebruiksklare koffiemachines. En daar proosten wij op!

“Mijn tip voor iedereen die werk zoekt: Stel je breed op voor werk en dan zijn er voor iedereen kansen!” - Sabah

Samen vinden we een passende match

Het vinden van passend werk is niet altijd makkelijk. Sabah was in eerste instantie afgewezen voor een vacature waar hij op had gesolliciteerd. Toch bleef hij volhouden! Het WSP heeft Sabah voorgesteld aan GreenFox Social Return. Er is regelmatig contact geweest tussen het WSP en de werkgever. Door samen goed te kijken naar het profiel van Sabah en deze naast de openstaande vacatures te leggen, is er een match ontstaan.

“Er was direct een match tijdens het kennismakingsgesprek” – Patricia van Wiering, Greenfox Social Return

Wij maken werk van werk

Het WSP creëert samen met werkgevers (duurzame) werkgelegenheid voor werkzoekenden. Wij vinden dat iedereen die kan werken, de kans moet krijgen op een baan. Wij laten graag zien welke toegevoegde waarde werkzoekenden met een arbeidsbeperking voor bedrijven kunnen hebben en hoe werkgevers deze mensen een kans kunnen geven.

Contact

Bent u een werkgever in Rijswijk en geïnspireerd door het verhaal van Sabah? U bent van harte welkom om kennis te maken met het WSP! Een afspraak maken kan door te bellen naar 070 – 326 1977 of stuur een mail naar [email protected].

Deel deze pagina:
Facebook Twitter LinkedIn

De partners en werkgevers waarmee we samenwerken