Webinar ‘Videosolliciteren’

Webinar ‘Videosolliciteren’

Door de huidige coronacrisis vinden steeds meer sollicitatiegesprekken digitaal plaats. Maar hoe werkt dat eigenlijk? En hoe kunt u zich hier het beste op voorbereiden? Met het gratis webinar ‘Videosolliciteren’ helpen wij u op weg!

Webinar

Het Werkgevers Servicepunt Rijswijk organiseert, in samenwerking met Uitzendbureau Timing, speciaal voor werkzoekenden het webinar ‘Videosolliciteren’. De titel zegt het al: de focus ligt in dit webinar op solliciteren via videobellen. Want hoewel de inhoudelijke voorbereiding hetzelfde blijft, vraagt een digitaal gesprek toch om een andere aanpak. Daarom geven wij u handige tips, zodat u zichzelf zo goed mogelijk aan uw toekomstige werkgever kunt presenteren!

Wat kunt u verwachten?

Tijdens het webinar bespreken we de belangrijkste zaken waar u rekening mee moet houden tijdens een videosollicitatiegesprek. Denk bijvoorbeeld aan de technische voorbereidingen, zoals beeld en geluid. Maar we geven ook tips over hoe u een prettig en sterk gesprek kunt voeren.

Aanmelden

Het webinar vindt plaats op woensdag 20 mei om 10.30 uur en is geheel gratis te volgen. U kunt zich hier aanmelden. Let op: er zijn maar een beperkt aantal plekken. Vol = vol!
Na uw aanmelding ontvangt u op maandag 18 mei om 16.00 uur de bevestiging met aanvullende informatie.

Heeft u nog vragen? Of zijn er bepaalde vragen of onderwerpen die u graag in het webinar terugziet? Neemt u dan contact op met ons via [email protected]

Deel deze pagina:
Facebook Twitter LinkedIn

De partners en werkgevers waarmee we samenwerken