Zorgbranche trekt aan

Zorgbranche trekt aan

De werkgelegenheid in de zorg neemt toe. In de verpleging, verzorging en thuiszorg wordt voor de komende jaren een relatief sterke groei verwacht. Zorg en Welzijn is één van de branches waar WSP Rijswijk op focust als het gaat om samenwerking met het oog op plaatsing van kandidaten.

Zorginstelling Pieter van Foreest is actief in de regio Haaglanden én één van de partners van het WerkgeversServicepunt Rijswijk in het Lokaal Sociaal Akkoord. Afgelopen jaar is al een aantal werkzoekenden vanuit de gemeente Rijswijk bij Pieter van Foreest aan de slag gegaan als huishoudelijke medewerker.

Mooie start
Accountmanager Tarlan Zargaran hierover: “Onze arbeidsmarkt flexibiliseert en ook in de zorgsector komen steeds meer deeltijdbanen. Wij zoeken als WSP Rijswijk daarom direct samenwerking met werkgevers in de zorg. Een parttime baan is voor mensen met een bijstandsuitkering vaak een mooie start richting een baan met meer uren, een vaste baan of doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf”.

Kansen
Zorginstelling Pieter van Foreest, actief in de gemeenten Delft, Midden-Delfland, Westland, Pijnacker-Nootdorp en Rijswijk op het gebied van wonen, zorg, behandeling en welzijn van ouderen, merkt hoe krap de arbeidsmarkt is als het gaat om bekwaam zorgpersoneel. "Samenwerking met het WSP Rijswijk biedt voor ons kansen. Zo gaan we samen met WSP Rijswijk onderzoeken welke (leerwerk)trajecten bij ons allemaal mogelijk zijn voor Rijswijkse werkzoekenden met een bijstandsuitkering."

Interesse in een leerwerktraject in de zorg? Neem voor meer informatie contact op met accountmanager Tarlan Zargaran.

Wil je direct solliciteren op een baan bij Pieter van Foreest? Kijk op pietervanforeest.nl/werken-bij/vacatures

 

Deel deze pagina:
Facebook Twitter LinkedIn

De partners en werkgevers waarmee we samenwerken