Jongeren

Jongeren zijn de toekomst

Jongeren zijn de toekomst, en als werknemers onmisbaar voor een bloeiende economie. U kunt hen de kans geven te leren werken en werkend te leren. Werkgevers gaan daarvoor samen aan de slag met praktijkonderwijs  en voortgezet speciaal onderwijs.

WSP Rijswijk werkt in de  uitstroom naar werk intensief samen met het  onderwijsveld en werkgevers. De mogelijkheden zijn legio: jongeren gingen al aan de slag in functies als assistent  in de winkel, horeca, catering, schoonmaak, groenvoorziening, zorg, bouw of op kantoor.

Wij willen graag samen met u op zoek naar hoe u jongeren kansen kunt bieden. Een greep uit de  mogelijkheden:

  • Stageplaatsen
  • Leerwerkbaan (inclusief BBL­opleiding).
  • Financiële voordelen, zoals loonkostensubsidie en no­riskpolis.
  • Functiecreatie
  • Jobcoach (persoonlijke begeleiding op de werkplek).

LeerWerk makelaar

Bij het WSP Rijswijk kunt u ook gebruik maken van de LeerWerk Makelaar. De LeerWerk Makelaar helpt BeroepsBegeleidende Leerweg-studenten (BBL)1 bij het vinden van een passend leerwerkbedrijf. Hiermee kunnen studenten hun opleiding (MBO niveau 1 tot 4) snel starten en succesvol afronden.

De LeerWerk Makelaar ontzorgt en helpt ondernemers die een erkend leerbedrijf willen zijn met financiële tegemoetkomingen  en intensieve begeleiding van zowel ondernemer als student. Als ondernemer hoeft u zich dan alleen te richten op de vakinhoudelijke begeleiding van de student.

Meer weten? Meer weten? Lees hier de folder. Of mail naar leerwerkmakelaar@rijswijk.nl

De partners en werkgevers waarmee we samenwerken