Dertien werkzoekenden gestart bij Primark Den Haag

Dertien werkzoekenden gestart bij Primark Den Haag

De sectorgroep Detailhandel van het WerkgeversServicepunt (WSP) Haaglanden heeft de krachten gebundeld om de werving en selectie te doen voor Primark Den Haag. Medio juni ’19 organiseerde het WSP een succesvolle speedmeet voor de vestiging Den Haag.

Speedmeet Primark
Met een geslaagd opkomst van ruim 30 werkzoekenden hebben 13 kandidaten na de speedmeet een baanaanbod gekregen van de modeketen. Deze werkzoekenden zijn inmiddels gestart bij de vestiging Den Haag. Primark zegt graag een steentje bij te dragen om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te geven.

Succesvolle regionale samenwerking
Regionale samenwerkingen boekt meer resultaat door de gezamenlijke ervaring  en daarnaast werpt het de vruchten af voor de werkgever. Een win-win situatie! Het WSP biedt werkgevers continue dienstverlening op het gebied van personeel, arbeidsmarkt informatie, advies en ondersteuning voor bedrijven in de regio.

Meer weten of samenwerken?
Bent u een werkgever en wilt u graag ondersteuning bij het vinden van personeel? Neem dan contact op met het WSP binnen uw gemeente.

WSP Haaglanden is een samenwerkingsverband tussen vijf gemeenten: Den Haag, Rijswijk, Delft, Midden-Delfland, Westland en UWV.

Deel deze pagina:
Facebook Twitter LinkedIn

De partners en werkgevers waarmee we samenwerken